10 Aralık 2015 Perşembe

SUDOCREM Mucizesi



Herkese Merhaba !

Bugün sizlerle uzun süredir vazgeçilmez listeme adını kocaman harflerle yazdıran kremimi paylaşacağım.

                                         Ta taaaaaa!!!!



Kremimizin adı Sudocrem Bebek Bakım Kremi. Aslında adı üstünde bebekler için üretilen bir krem bu. Ancak enteresan bir şekilde birçok alanda mucizeler sunuyor. Dönemsel sivilcelendiğimi milyarlarca kez söyledim artık biliyorsunuz. :)

Özellikle stresli olduğum dönemlerde mayın tarlası olmak bir yana geçmek bilmeyen lekeler ve izler baş belam oluyordu. Kistleşmiş sivilcelerle başı benim gibi beladan kurtulamayan canlar bu krem benden size gelsin :) Bir gecede söndüklerine şahit olacaksınız. Tabi içeriden gelen başka bir rahatsızlığınız, hormonlarınızda bir bozukluk olmadığını varsayıyorum. Eğer öyle bir düşünceniz varsa öncesinde bir doktora gitmenizi rica edeceğim. Çaya çorbaya limon der gibi anlamadan dinlemeden sizleri yanlış yönlendirmek istemiyorum. Dediğim gibi dönemsel çıkan sivilceleri olanlarınız için bu yazım.

Şimdi sadece sivilceye yarıyor diyerek hakkını yemeyeceğim ben bu kremin. Yanıklarda da kısa sürede ağrı ve acıyı azaltıyor. Muadili tüm bebek kremleri gibi içeriğinde bulunan çinko oksit sayesinde egzama, yaralar, kesik vb. istenmeyen kazalarda yaranızın iyileşmesini hızlandırıp hücre yenilenmesine de yardımcı oluyor.

Bu krem yapı olarak oldukça yağlı ve yoğun bir krem. Çok az miktarda ürün büyük alana uygulama yapabilmenize olanak sağlıyor. Aklıma geldikçe farklı şekillerde uygulayarak incelemesini yaptığım bu krem bence bütün övgüleri hakediyor. Bakalım kremi ne şekillere sokmuşum :)

1. UYGULAMA: '' Hu huuu ben geliyorum Gözdeee...'' diyen sevgili sivilcelerime anında noktasal müdahale ederek düşmanı geri püskürtüyorum. :)

2. UYGULAMA: İnce bir kat halinde göz çevremden olabildiğince uzak kalarak tüm yüzüme geceleri uygulayıp o şekilde uyuyorum.
Not: Sabah uyandığımda krem cildim tarafından tamamen emiliyor ve yumuşacık bir tene sahip oluyorum. Ancak sabahları evden çıkarken yada makyaj yapmadan önce kullanımına uygun bir krem olmadığını düşünüyorum. Hatta eminim. Siz siz olun öyle bir yanlışa düşmeyin bembeyaz yapıyor cildi. )

3. UYGULAMA: Kalın bir tabaka halinde, evde otururken yine göz çevremden olabildiğince uzak kalarak tüm yüzüme, boynuma, dekolte ve sırt bölgeme maske şeklinde uyguluyorum. Bu şekilde çok fazla durmamaya dikkat ediyorum. Sonrasında fazlalığını bir peçete yardımıyla temizleyip duşa giriyorum.

Söylemeden edemeyeceğim. Bu kremin misler gibi bir lavanta kokusu var. Sanırım lavantaya ve lavantalı her kreme aşığım.

Kremin piyasaya sürülmüş her bütçeye hitap eden boyda seçeneği bulunuyor. Ancak ben hijyenik açıdan en küçük boyunu alıp bitirip tekrar alıyorum. En küçük boyutun fiyatı 14.50 TL.

Lafı çok uzatmadan ve sizi daha fazla sıkmadan yazımı bitiriyorum canlarım. Cildiniz kuru, normal ve karma ise bahsettiğim uygulamaları haftada 2-3 kere yapabilirsiniz. Ancak çok yağlı cildiniz varsa sadece lokal olarak uygulama yapmanızı öneriyorum. Sonra gelip bana kızmayın olmaz mı :)

Sizleri seviyorum, bir sonraki yazımda görüşmek üzere...

Kendinize cici bakın...

1 Aralık 2015 Salı

Youngblood Toz Mineral Allık ~ Sherbet


Merhabaa!

Sizden biraz uzak kaldım bu aralar. Cidden salgın hastalıkları atlayıp geçen bir bünyem yok! Çok acayip bir virüs bu geçip geçip geri dönüyor ve  hasta ediyor. Aman diyeyim kendinize iyi bakın sıradan boğaz ağrısı veya nezleye hiç benzemiyor. 1 ay geçiremeyen varmış :o Az da olsa kendimi toparladığım için sizlerden daha fazla uzak kalmak istemedim. Başlıyoruummm :))


Evet canlarım bugünkü konuğumuz daha önce mineral makyaj konusunda da değindiğim bir marka olan Youngblood ' un şirin mi şirin allığı oluyor. Alışverişim sırasında kampanyadan faydalanmak adına şans eseri tanıştığım bir allık. 

Bendeki rengi Sherbet. Bu şirin şeyin içerisinde kendi gibi şirin minik minik ışıltılar bulunuyor. Pembe-şeftali arası renk veriyor. Tabi pembelik daha baskın diyebilirim. Her cilt rengi ve her makyaja harika yakışıyor. Sürdüğüm yere adeta ışığı çekiyor ve aynı güçle yansıtıyor. Çok severek kullanıyorum. 


Bilirsiniz mineral özellikteki makyaj ürünlerinin uygulamasında bize yardımcı olabilen fırçaları da mevcut. Ben allığın yanında yine aynı markaya ait fırçasını da almıştım. Merak edenler için fırçamızın adı Tappered Cheek. Mineral olmasından kaynaklı yoğun olduğu için az miktarda ürünü kendi kapağına dökerek fırçaya yediriyorum ve uyguluyorum.  Bazen tek başına bazen de mat allıklarımın üzerine ışıltı katmak için kullanıyorum. O kadar doğal bir pembelik veriyor ki sanki mışıl mışıl uyku çekmişim gibi sağlıklı yanaklarım oluyor. Şerbet kadar tatlı pembiş (güneşe çıktığımda turuncu yansımalı) yanaklarımla etrafa mutluluk saçıyorumm :)) 

Şimdilik benden bu kadar. Kendinize cici bakın... ♥

Yves Saint Laurent Touche Eclat

Herkese yeniden merhaba:) Bugünki konumuz YSL markasına ait bir ürünle ilgili olsun istedim. Kapatıcı olarak bilinen bir ürün olsa da...