27 Kasım 2017 Pazartesi

Yves Saint Laurent Touche Eclat


Herkese yeniden merhaba:)

Bugünki konumuz YSL markasına ait bir ürünle ilgili olsun istedim.

Kapatıcı olarak bilinen bir ürün olsa da aslında kapatıcılık olarak aşırı performans beklemek çok yanlış olur. Daha çok (doğal) aydınlatıcı görevi görüyor. İlk katta parlaklık verirken ikinci veya probleminize göre üçüncü katta kapatıcılık konusunda verim alabiliyorsunuz. Tabi göz altlarınızda aşırı morluk varsa evvelinde bir corrector ile kapatıp daha sonrasında aydınlatmak için bunu kullanın derim. Hatta daha başka aydınlık vermek istediğiniz heryere kullanabiliyorsunuz. 


Göz çevremdeki kaz ayaklarıma dolma yapmıyor. Oldukça ince bir yapısı var. Kurutma problemi yaşamadım. 

Ambalajı oldukça sade. Basmalı kalem formatında çalışıyor, arkadaki tuşa basınca uç taraftaki fırçaya ürün geliyor. Uygulaması oldukça kolay ancak hijyen konusunda kafa karıştırıyor. Testerını uygulayan bayan alkole batırıp uygulamıştı. Imkanınız varsa arada sırada bu şekilde dezenfekte edebilirsiniz.


Bendeki rengi 2 numara ve sarı alt tonlu ivory rengi. Oldukça fazla renk seçeneği mevcut almak isterseniz deneyerek kendinize uygun olanını seçebilirsiniz. 

Ürünle ilgili beni üzen bir noktaya değineceğim. Fiyatı 2.5 mllik gramaja göre oldukça yüksek geldi bana. Uzun lafın kısası fiyat olarak aynı performansı aldığım daha uygun ürünler varken tekrar alamayacağım bir ürün oldu. 

Şimdilik benden bu kadar. Sonraki yazımda görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın..

Sevgiler❤

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yves Saint Laurent Touche Eclat

Herkese yeniden merhaba:) Bugünki konumuz YSL markasına ait bir ürünle ilgili olsun istedim. Kapatıcı olarak bilinen bir ürün olsa da...