13 Kasım 2016 Pazar

Isana Young Anti Pickel Serum

   
        Herkese yeniden merhaba....

        Bugünkü konuğum Isana markasına ait sivilce önleyici serum oluyor. Bu aralar cildim çıldırmış durumda ve ne yazık ki mısır patlağı misali sivilcelerin biri bitiyor biri patlıyor. Bu dönemimde kendimi kötü hissettiğim için tembellik ediyordum. Derhal toparlandım ve bunun önüne geçmek için kolları sıvadım. Yaptığım hatayı da diyeyim ben yaptım siz yapmayın. Bir gözüm yastıkta diğeri aynada, cildimi sadece bir temizleme suyu ile silip silip yattım. Tabi bir süre sonra yorulan, yeterince temizlenemeyen cildin hazin sonu.

        Haydi 1 hafta gibi bir sürede cildimi nasıl toparladığıma bir bakalım. Tabiki bütün aşamaları birden yazmayacağım. En büyük kurtarıcım olana ayırıyorum bu yazıyı. Haftanın starı ISANA YOUNG ANTI-PICKEL SERUM. Peki ne için kullanılıyor ve vaatleri neler? Duymayanlarınız için vaatlerine bir göz atayım kısaca.


        Ilk bir kaç gün yazılı olduğu üzere sabah ve akşamları temizlediğim yüzüme kullandım. Fakat cildimin aşırı gerildiğini ve kullandığım fondöten, bb vs. ürünlerin cildime tam oturmadığını gözlemlediğim için kullanım miktarımı kendime göre düzenledim. Yani geceleri yatmadan evvel tüm yüzüme, boynuma ve dekolte bölgeme, sabahları ise gerekli gördüğüm yani sadece sivilce olan yerlere sürüyorum. Dudaklarıma ve göz çevreme kesinlikle gelmemesine dikkat ediyorum bir hayli kurutuyor ve yakıyor çünkü. Sivilcelerimin kısa sürede söndüğünü ve yenilerinin çıkmadığını söylemeliyim.



        Serumun yapısı diğer serumlar gibi ilk sürdüğünüzde yapışık bir his veriyor. Yedirmeye başladığınızda o etki bitiyor ve cilt sıkılaşmış (asla gergin değil) ve nemlendirici sürmüşcesine yumuşamış hale geliyor. Kokusuna bayıldım. Zaten de işe yaramasaydı ben bu yaratıcılıkla el kremi olarak kullanırdım bunu ahahaha :))


         Akneli, akneye meyilli, yağlı ciltler belirtildiği şekilde gözü kapalı sabah akşam kullanmalı. Hassas ve karma ciltliler ciltlerindeki tepkiye göre benimki gibi düzenlemeye giderek kullanmalı. Kuru ciltlilere uygun olduğunu düşünmüyorum ki zaten tek tük çıkan sivilceleriyle uğraşmasalar da olur. :p

        Fiyatı : 15.00 TL (Rossman'lardan ulaşabilirsiniz)

        Uzun lafın kısası sevdiğim bir ürünle daha tanışmanın keyfini yaşıyorum. Umuyorum hepiniz keyif dolu bir hafta geçirirsiniz.


        Sevgiler....♡




     

     

7 Kasım 2016 Pazartesi

Clarins Wonder Perfect Mascara

       

        Herkese kocamannnn merhaba :)

        Bugün sizlerle bir süre çekmecemin derinliklerinde duran ve her gördüğümde ahh elimdeki maskara bitse de bir kullansam dediğim harika birşeyden bahsedeceğim.

        Günlerden birgün YKM alışverişim sırasında çok sevdiğim Esma hanımın verdiği bu maskaraya inanın bayıldım. Bendeki tester boyu almaya giderseniz sizi yanıltmasın.

   
 Clarins Wonder Perfect Mascara


        Biraz kıllarından bahsetmek istiyorum. Oldukça sık ve kıl fırçaya sahip. Zaten plastik fırçalı maskaralarla asla anlaşamıyoruz. Uca doğru incelen hafif tombulca fırça yapısı sayesinde farklı boylardaki kirpiklere hatta göz pınarımdaki cılız küçük kirpiklerime bile tek hamlede ulaşıyor. Kirpiklerimi tek tek ayırıyor ve beni oldukça sevindiren bir güzelliği daha ekliyor kirpiklerime. Dolgunlaşıyorlar. Adeta takma kirpik etkisi yaratıyor. 



        Kirpiklerimde herhangi bir topaklanma yaşamadan istediğim kadar kat geçebiliyorum. Maskaranın yapısı çok sıvı değil yoğun ve verdiği o simsiyah görüntüyü çok sevdim. 

        Günlük veya özel günüm farketmeden gözüm kapalı kullanmaktan çekinmeyeceğim. Gün içerisinde nemlenen göz kapağıma bulaşmadı ve hatta yağlanan göz altlarıma akmadı. Yani gözümü kara çıkarmadı :) 

        Birazcık da ucuz olaymış tadından yenmezmiş de ahh ahh. Yazımı burda noktalıyor sizlere kucak dolusu sevgimi yolluyorum...

Sevgiler ♡




5 Kasım 2016 Cumartesi

Himalaya Herbals Badem & Salatalık Özlü Cilt Maskesi

      
    

        Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba!

      Blog yazısı yazmayalı epey oldu. Ancak bu geçen süre zarfında yeni ürünler denemeye devam ettim. Himalaya cilt maskesini, yaklaşık 6 ay önce ( Haziran ayında ) bir Gratis alışverişim sırasında kasa arkasında duran ürünler arasından almıştım. Bu markaya ait hiçbir fikrim yoktu ve ilk kez kullanmak üzere alıverdim. Genelde ürünler hakkında birşeyler yazmadan önce iyice fikir sahibi olmam gerektiğini düşünüyorum. Artık emin olduğum için sizlerle gerçek fikirlerimi paylaşmaya başlıyorum :)

         Himalaya Herbals Badem & Salatalık Özlü Cilt Maskesi


      Bu maskeyi kullanım miktarım: 
Haftada 1 kez yüzümü bir temizleme jeli ile yıkadıktan sonra.

      Gelelim maskenin vaatlerine....
1.Gözenekleri açmak.
2. Lekeleri soymak
3. Cildi parlak, sağlıklı ve sıkı yapmak.
4. Cildi serinletmek.

      Benim gözlemlerim.... 
      
      Maskeyi sürdüğümde gerçekten biraz ferahlık hissettim. İlk bahsetmek istediğim şey çok garip bi yapısı var. İnce sürseniz soyulmuyor, kalın sürseniz dakikalarca kurumuyor. O ayarı ben azimliyim tuttururum diyorsanız bilmiyorum benim tam ayarı tutturabilmem 4 kez kullanmam sonucunda gerçekleşti :)) Neyse binbir zahmetle sürdüm ve başladım beklemeye. Hani diyor ya 15-20 dakika kurumasını bekleyin diye. Buraya kadar herşey normaldi kendi adıma. Soyma işlemine geçtiğimde inanın ecel terleri döktüm yahu! Aman yarabbim bu maske tüm yüze hatta boyun bölgesine sürülebilen bir maske değilmiydi dedim. Arkasını çevirip tekrar okudum. Cildi o kadar kuvvetli tutuyorki sökebilene aşkolsun. Bırakın soymayı yerinden kımıldamadı. Yani bu anlamda ciltteki lekeyi vs. cidden söker atar o derece inandım :)) Abartmıyorum burnum, alnım ve çenemden çok sıkıntı çekmeden soyuldu ama yanaklarıma geldiğimde bir iki hamleden sonra soymaktan vazgeçtim ve gidip direk yıkadım. Akabinde zaten cildinizde ciddi deri kaybı yaşattığı için cilt parlıyor haliyle :) Tamam ölü deri, siyah nokta vs söksün de cilt yerinde kalaydı bari!!! 

        İlk kullanımdaki korkumdan sonra bir daha asla tüm yüzüme uygulamadım. Yalnızca t bölgemde denemeye devam ettim. 

         Siyah nokta, ölü deri, beyaz nokta, ciltteki pütürler konusuna değinecek olursam evet o vakum gibi gücü sayesinde o konuda başarılı bir maske. Ama tüm bunları ciltten uzaklaştırırken kendime bu kadar eziyet etmek istemiyorum. Bir de söylemezsem çatlarım kokusu da çok kötü. Bilmiyorum bademin kokusu mu başka birşey mi yoksa maske mi bozuktu. Sürerken bile rahatsız edici. 

         Toparlamam gerekirse eğer ben çok fazla sevemedim bu maskeyi. Kesinlikle başka bir markaya bakacağım hatta diğer çeşitlerini bile direk eledim.

        Bir sonraki yazımda görüşmek üzere...

  
       Sevgiler ♡




Yves Saint Laurent Touche Eclat

Herkese yeniden merhaba:) Bugünki konumuz YSL markasına ait bir ürünle ilgili olsun istedim. Kapatıcı olarak bilinen bir ürün olsa da...